ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ОФИЦИЈАЛНИОТ САЈТ НА RETRO FREAKS

Олдтајмер клуб „Retro Freaks“ од Битола е новооформен олдтајмер клуб на сопственици и љубители на стари возила: олдтајмери, јангтајмери, custom преработки итн. Формиран е во 2012 година во Битола и засега брои 20 членови во Битола и уште 10 во останатиот дел од Македонија.

[види повеќе]

ПРЕТСТОЈНА ИЗЛОЖБА 2015

И оваа година во организација на клубот „Retro Freaks“ во Битола ќе се одржи изложба на олдтајмери. Изложбата на олдтајмери стана традицонален дел од културните манифестации на фестивалот, а на неа учество можат да земат автомобили кои се постари од најмалку 30 години.  

[види повеќе]

ИЗЛОЖБИ НА КОИ УЧЕСТВУВАМЕ

Олтајмер клуб „Retro Freaks“ од Битола активно учествува на организираните изложби на олдтајмери ширум државата. Подолу можете да ги погледнете неколкуте галерии кои што се направени од членовите на клубот, кои со голем ентузијазам и љубов гордо ги возат своите миленици по нашите патишта.

[види повеќе]

ПРЕТСТОЈНА ИЗЛОЖБА 2014

Во склоп на Битолско културно лето 2014 и оваа година ќе се одржи изложба на олдтајмери. Изложбата на олдтајмери стана традицонален дел од културните манифестации на фестивалот, а на неа учество можат да земат автомобили кои се постари од најмалку 30 години.  

[види повеќе]